Universele Energie

Universele Energie Berkel-Enschot Tilburg

UNIVERSELE ENERGIE

Universele Energie is een levende, vitale kracht die je vindt in de hele natuur en het belangrijkste element daarvan is de zonne-energie.

Alles wat leeft, mensen, dieren, planten en micro-organismen hebben voor de activering van hun lichaamsfuncties Universele Energie nodig. Ieder mens beschikt over Universele Energie. Als je deze energie op een positieve wijze op een ander kunt overdragen, dan ben je instaat om een genezingsproces op gang te brengen.
Met Universele Energie draag je een onbeperkte hoeveelheid energie over op een ander, de therapeut is te beschouwen als een doorgeefluik, hij geeft geen energie van zicht zelf, hij geeft slechts energie door. Deze energie heeft een genezende werking, waardoor verlichting van de klachten onstaat of de klachten zelfs geheel verdwijnen.
Door heel het lichaam loopt als het ware een wegennet waarlangs de energie wordt verdeeld en uitgestuurd naar alle organen, weefsels en cellen, hierdoor wordt het lichaam heilzaam gevoed en alle lichaamsfuncties doen er hun voordeel mee. De Universele Energie vitalisert de cellen van de zieke weefsels en bevordert de normale lichamsfuncties.
Behandeling met Universele Energie kan nooit ten kwade werken, het kan met iedere andere behandeling gecombineerd worden.

Ongeveer honderd jaar geleden is deze kennis herontdekt, door Meesters die zich richten op het welzijn van de mensheid. Sinds 1989 wordt deze kennis door de Vietnamese Meester Luong Minh Dang verspreid over de hele wereld, en kan iedereen die dit wil er gebruik van maken.

Voor wie?

Voor iedereen die te maken heeft met lichamelijke en/of geestelijke klachten is universele energie een welkome aanvulling op elke ander behandeling.

De behandeling

De energie overdracht vindt plaats door bepaalde plekken op het lichaam aan te raken, deze overdracht wordt nog versterkt door gedachten concentratie. Het is nooit nodig om tijdens de behandeling kleding te verwijderen. Tijdens de behandeling ontstaat er meestal een gevoel van warmte op de plekken die aangeraakt/vastgehouden worden.

Universele Energie

In Therapeutisch Centrum De Zicht wordt deze behandeling alleen aanvullend op een andere behandeling gegeven.