Spagyriek

Wat is Spagyriek Tilburg Berkel-Enschot

SPAGYRIEK

Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde™

Spagyriek is een (alchemistische) plantgeneeskunde en valt onder de natuurlijke geneeswijzen, welke evenals de homeopathie, fytotherapie, aromatherapie (bloesemremedies) en mineralentherapie (celzouten) een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven heeft.
De Spagyriek essences en complexen zijn een volledig natuurlijk product vanuit planten vervaardigd.
Spagyriek werkt met krachten uit de natuur en kan blokkades, onevenwichtigheden, tekorten en andere ziekmakende factoren opheffen en het ziekteproces bij mens en dier transformeren.

Spagyriek is toe te passen bij acute en chronische klachten en bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Het heeft een transformerende en helende werking op energetisch en spiritueel niveau (lichaam, geest en ziel) en hersteld daar waar dat nodig is de balans.
Spagyriek helpt de cliënt zich bewust te worden van het ontstaan van zijn/haar klachten en helpt om naar de oorzaak van deze klachten gaan. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte. De essences en complexen (druppels) kunnen emotionele blokkades, onverwerkte herinneringen en beperkende overtuigingen vanuit ons bewustzijn naar boven halen, zodat we er mee aan de slag kunnen gaan. Binnen de Spagyriek kan ik met behulp van Toegepaste Kinesiologie een persoonlijk middel (samenstelling van essences en complexen) maken, dat volledig is afgestemd op de individuele cliënt.

Door het holistische karakter van de Spagyriek kan ik de specifieke thematiek vanuit meerdere stromingen benaderen. Bijvoorbeeld vanuit numerologie, astrologie, kabbala, aura-chakra leer, de meridianenleer, 5-elementenleer, de edelstenentherapie, of de traditionele Chinese geneeskunde. . Toegepaste Kinesiologie kan weer helpen om de passende invalshoek(en) te vinden.

Alle middelen uit de Spagyriek, kunnen samen met reguliere en complementaire geneesmiddelen gebruikt worden.

Spagyriek Nederland

Tarieven en Vergoedingen

Tarieven
Intake en behandeling  |    1 uur:      € 130,-    |    0,5 uur:      €  65,-
Vervolg behandeling     |    1 uur:       € 130,-   |    0,5 uur:      €  65,-

Vergoedingen
Zie onder EXTRA INFO in het menu | Tarieven en vergoedingen