Geschiedenis van de praktijk

Therapeutisch Centrum De Zicht Berkel-Enschot

GESCHIEDENIS VAN DE PRAKTIJK

In 1984 heb ik de fysiotherapiepraktijk van Dhr. van der Gouw overgenomen, op de Vlierlaan in Berkel-Enschot. Ik begon alleen, een eenmanspraktijk, gestart met het opbouwen van de praktijk. Na enige tijd verhuisden wij naar de Jan Tinbergenlaan, de bestaande garage verbouwden wij tot praktijkruimte, en de eerste medewerker kwam in dienst. De praktijk groeide, we werkten met veel plezier, en langzaam aan kwamen er meerdere fysiotherapeuten in de praktijk werken. Enkele jaren later kochten we een perceel grond en bouwden daarop ons woonhuis en een prachtige royale praktijkruimte, Therapeutisch Centrum De Zicht was geboren. Alweer 17 jaar wonen en werken wij nu op deze plek.

In september 2013 hebben wij het fysiotherapie gedeelte van de praktijk verkocht en zijn onze medewerkers gaan werken bij Fysiotherapie de Hooge Rijt in Berkel-Enschot.

Was de praktijk van origine een fysiotherapiepraktijk, gaandeweg de jaren is dat een praktijk geworden met een duidelijk eigen handschrift, Therapeutisch Centrum De Zicht, waar je terecht kan voor Therapie en Persoonlijke Ontwikkeling, waarbij Toegepaste Kinesiologie de basis is. Maar ook kan je terecht voor Dru Yoga | Dru Meditatie lessen. Een praktijk waar rust heerst, waar aandacht is voor de cliënt, kortom, een plek waar je graag wil zijn.

ZICHT OP TOTALITEIT