Coaching

Coaching Tilburg Berkel-Enschot Coach

COACHING

COACHING is ZICHT krijgen op wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.
De coach richt zich niet op het oplossen van problemen, maar op het creeren van mogelijkheden. De verantwoordelijkheid voor het beantwoorden van de vraag en het uitvoering geven aan het antwoord ligt bij degene die gecoacht wordt. De coach kan wel de condities scheppen waardoor de ander gemakkelijker leert. Het blijft echter een keuze van coachee wat deze erme doet.

Doel coaching

Coaching heeft als doel je te helpen helder te krijgen hoe het eigenlijk zit, waar het hem dwars zit, wat je er aan kunt doen en wat je er aan gaat doen: je komt (weer) in beweging. Het is ook: samen ZICHT krijgen op wie jij bent en, wat jij belangrijk vindt.

Wat doe jij?

Coaching betekent actief zijn, niet alleen ‘praten over’ maar ook werken. Je gaat op weg, verkent en onderzoekt. Een boeiende weg naar meer inzicht in jezelf, waarbij geldt: dat wat je er in stopt, bepaalt wat er uit komt. Je staat zelf aan het roer.

Wat doet de coach?

De coach luistert, spiegelt, prikkelt en vraagt door; structureert, oragniseert, checkt en vat samen. Een coach vertelt je nooit wat je moet doen en draagt geen oplosingen aan, jij kiest en jij bepaalt.

Wat doe ik? (Paul van der Lugt)

Binnen de Toegepaste Kinesiologie kan je mij het best omschrijven als een: Vitaliteitscoach. Ik coach persoonlijk, voor optimale kwaliteit van leven en werken, op weg naar een betere balans tussen een gezonde geest in een vitaal lichaam! Coaching op het gebied van relaties (relatiebemiddeling) en op het gebied van de juiste baan voor jou. Intuïtieve en energetische coaching; Hoe kom je weer in contact met je natuurlijke, intuïtieve staat van bewustzijn?  

Coaching Tilburg

Tarieven

Offerte op aanvraag.

Neem voor extra informatie gerust contact met mij op.