Begeleiding in Werk en Organisatie

Therapeutisch Centrum De Zicht

BEGELEIDING IN WERK EN ORGANISATIE

Ons werk en daarmee het ‘zijn’ in een werkomgeving, maakt een groot deel van ons leven uit. Ook daar kunnen zich knelpunten, kansen, belemmeringen, balansverstoringen en ongemakken voordoen, waar je aandacht aan zou willen geven.

Ook hier biedt Toegepaste Kinesiologie een goede ingang om snel inzicht te krijgen in zaken die, bewust of onbewust, in en rond je werksituatie kunnen spelen en hoe die mogelijk interacteren met jouw persoonlijke ontwikkeling. Vervolgens kunnen we daar dan samen mee aan de slag.

Mogelijke thema’s waar je tegen aanloopt
  • Je hebt het gevoel dat je huidige werk niet meer bij je past, en je wilt onderzoeken wat een volgende stap in je loopbaan zou kunnen zijn.
  • Je wilt assertiever worden zodat je beter voor jezelf opkomt in je werksituatie.
  • Je wilt meer uit jezelf halen, je persoonlijke kracht versterken en je eigen kwaliteiten optimaal benutten.
  • Je loopt vast, je voelt je niet begrepen c.q. niet gezien worden
  • Je ergert je, je energie loopt weg en je voelt je machteloos om er iets aan te doen

Vragen die hierbij op kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Wat heb ik al in huis? wat heb ik nodig? (opleiding, cursus)
  • Wat belemmert me om in mijn kracht te gaan staan?
  • Waarom erger ik me zo in de werksituatie?
  • Hoe ga ik om met autoriteitsconflicten?
Wat levert het op?

Het levert vooral inzicht op; wie ben ik en wat kan ik (goed of minder goed), wat wil ik echt, hoe reageren collega’s op mij en waarom, etc. Het verstevigt je zelfvertrouwen en je leert je eigen kwaliteiten beter inzetten. Het levert een combinatie van bewustwording en het versterken van vaardigheden op.

Tarieven

Offerte op aanvraag.

Neem voor extra informatie gerust contact met mij op.